REFUSIONSPOLITIK

RETURNERINGSRET

Du kan fortryde aftalen efter den danske forbrugeraftale § 17 med en fortrydelsesfrist på 14 dage, medmindre andet er aftalt. Fristen løber fra den dag, du har modtaget varen leveret, da du via e-mail har modtaget de lovpligtige oplysninger såsom fortrydelsesret og om den købte vare. Skulle du ikke have modtaget denne information på grund af forhold, der kan bidrages med HeinogHaugaard.dk, begynder fortrydelsesfristen at løbe, dog senest 3 måneder efter den dag, du modtager produktet. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

HVORDAN ANNULERER MAN EN ORDRE?

Inden fortrydelsesfristen udløber, skal du returnere eller returnere det modtagne til os. Det er tilstrækkeligt, at man inden fristens udløb har leveret det modtagne til fragtfirma, der har forpligtet sig til at videresende det til os. Hvis du vil have bevis på, at du har fortrudt i tide, kan du måske gemme din kvittering som bevis på, at du har afleveret varen til forsendelse. Du kan også fortryde aftalen ved at nægte at modtage varerne.

Du skal betale forsendelsesomkostningerne ved varens returnering, og du bærer risikoen for møbelgenstanden under returneringen.

Vi refunderer købsprisen med det samme og inden for 30 dage fra vores modtagelse af det returnerede kunsthåndværk.

Din ret til at annullere en ordre kan blive kompromitteret, hvis du ikke har taget passende forhold til at sikre, at du er i stand til at returnere genstanden i samme stand, som da du modtog den (inklusive original emballage). Vi anbefaler derfor, at du tager passende og rimelige forhold til at opretholde møbelgenstandenes stand, og at du sikrer en sikker returnering til os. Specialfremstillede varer som er fremstillet efter et specifikt ønske fra kunden, refunderes ikke.