SERVICEVILKÅR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

GENEREL

Disse vilkår og betingelser  gælder for bestilling af møbelgenstande fra HeinogHaugaard.dk hjemmeside.

De betingelser, der gælder for møbelgenstande, der udbydes til salg på denne hjemmeside, er anført nedenfor. Ved at indsende din ordre, accepterer du,  at være bundet af betingelserne. Hvis du har angivet en gyldig e-mailadresse, giver vi dig besked så hurtigt som muligt for at bekræfte din ordre og bekræfte dine oplysninger.

HeinogHaugaard.dk forbeholder sig retten til at ændre vilkårene til enhver tid og uden varsel. Sådanne ændringer vil ikke gælde for enhver ordre, der er indgivet, før de ændrede vilkår er offentliggjort på hjemmesiden. Hvis nogen af disse betingelser er ugyldige på grund af den tilbageværende lovgivning, vil det fjerne den ugyldige betingelse og ikke påvirke gyldigheden af de resterende betingelser.

Ophavsretten til billeder, tekst og grafik mm på hjemmesiden, herunder billeder af møbelgenstandene tilhører HeinogHaugaard.dk, og brug af dette materiale må ikke ske uden skriftlig tilladelse fra ophavsretsindehaveren.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til betingelserne, meddelelser om fortrydelse, opsigelse, returnering eller tilbagebetaling af møbelgenstandene, bedes du kontakte:

HeinogHaugaard.dk,  Engparken 16, 9800 Hjørring eller send e-mail: Heinoghaugaard@gmail.com eller kontakt os på Telefon: +45 30240898

BESTILLING

Når du handler på hjemmesiden, indgår du en aftale efter dansk ret. Du vil modtage en faktura som også er din ordrebekræftelse til den e-mailadresse, du oplyste ved købet. Ligeledes vil du modtage en e-mail med forsendelsens sporingsnummer, så snart ordren er afsendt fra vores værksted.

BETALING

Når du har modtaget din faktura, har du 8 dage til at betale via bankoverførsel, eller MobilePay. Når vi kan se en succesfuld overførsel på vores konto, går vi i gang med at skabe dit produkt.

LEVERING

Det bestilte møbelobjekt leveres i originalt design. HeinogHaugaard.dk forbeholder sig retten til at foretage mindre tekniske ændringer, der ikke påvirker objektets funktionalitet.

Møbelgenstandene sendes som udgangspunkt inden for 2-6 uger afhængig af møbelvaren.

Du kan se forsendelses oplysninger for din ordre, på din faktura. Ønsker du at afhente din ordre eller selv sørge for transport, kan din ordre afhentes gratis på vores værksted.

Denne service er tilgængelig for både danske og udenlandske virksomheder. Det er vigtigt at kontakte HeinogHaugaard.dk inden du afhenter din ordre, så vi kan have den klar til dig når du ankommer.

PRISER OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

Alle priser er i Dkr. Priserne er offentliggjort på hjemmesiden er inklusiv dansk moms og inklusive skatter, afgifter, tariffer og leveringsomkostninger ved levering til udlandet.

Du accepterer at holde HeinogHaugaard.dk skadesløs for eventuelle yderligere porto- og/eller håndteringsomkostninger, der påløber som følge af din manglende modtagelse eller afhentning af leveringen i overensstemmelse med de aftalte leveringsbetingelser